Wat kost een camera inspectie riool?

Een verstopt riool is nooit fijn. Wanneer uw riool verstopt is kunt u proberen dit zelf op te lossen, echter raden wij aan om bij constatering een rioolontstoppingsbedrijf in te schakelen. Professionele ontstoppingsbedrijven beschikken namelijk over professioneel apparatuur, waarmee ze de situatie perfect in kaart kunnen krijgen en zo optimaal kunnen oplossen. De meeste verstoppingen zijn te ontstoppen d.m.v. een hoge druk spuit. Soms komt het echter voor dat de verstopping hierdoor niet is verholpen. Wanneer dit het geval is betekent het dat het een serieuzere verstopping is en er een rioolinspectie bij nodig is, om zo in beeld te brengen waar de oorzaak van de verstopping ligt. Maar wat kost een camera inspectie in het riool? 

Kosten voor camera inspectie riool

Wat kost een camera inspectie in het riool? De hoogte van de prijs kan verschillen per ontstoppingsbedrijf. Elke regio en elk ontstoppingsbedrijf heeft zijn eigen prijzen, het is dus lastig om een vaste prijs te noemen voor de kosten van een riool inspectie in het riool. Om toch een indicatie te geven kunt u uit gaan van rond de 100 a 200 euro voor een riool camera inspectie alleen. Wanneer u bijvoorbeeld de opnames hiervan zelf had willen hebben, betaalt u ongeveer 50 tot 150 euro meer. 

Nu alles is geïnspecteerd door de camera inspectie is het tijd om het riool te ontstoppen. Afhankelijk van de grootte van de ontstopping kunt u uitgaan van 100 tot 350 euro voor het ontstoppen van uw riool, inclusief de camera inspectie. 

Had u graag een persoonlijke prijsindicatie willen ontvangen voor uw riool camera inspectie? Neem dan contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden. 

Betaalt u alle kosten?

Een verstopt riool brengt kosten met zich mee, maar bent u verantwoordelijk voor alle kosten? Dat ligt volledig aan waar het probleem en de ontstopping zich bevindt. Is de ontstopping in de hoofdleidingen en het hoofdrol? Dan zal de gemeente waar u in woont opdraaien voor de kosten. Bevindt het probleem zich in de particuliere delen van het riool? Dan draait u op voor de kosten. Meer weten over wie verantwoordelijk is voor de kosten? Lees hier verder

Riool camera inspectie laten uitvoeren

Had u graag een riool camera inspectie willen laten uitvoeren door professionals? Wij van VDV Cleaning helpen u graag verder. Wij beschikken over de nodige apparatuur en hebben jarenlange ervaring op het gebied van riool camera inspectie. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement