WERKEN BIJ VDV CLEANING

De werksfeer bij VDV cleaning

VDV cleaning kenmerkt zich door een ongedwongen, informele werksfeer. Samenwerking, specialisme en humor zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie. Kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid staan daarbij hoog in ons vaandel. Wij hebben een goed salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere pensioen, spaarloon en verlofsparen. VDV cleaning heeft een actieve personeelsvereniging.

Onze kernwaarden zijn Innovatief, Vertrouwen, Vakmanschap en Veiligheid. Verspreid over 14 vestigingen in België en Nederland  staan de ruim 300 personeelsleden elke dag weer centraal.

Opleidingsschool

Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van onze personeelsleden en investeren hier dan ook veel in. Vakmanschap en motivatie zijn de kracht achter ons bedrijf. Onze opleidingsschool is ccv erkend en heeft als doel het ontwikkelen van vakmanschap van onze medewerkers en het stimuleren van veilig werken. De opleidingsschool biedt veel verschillende carrièregerichte trainingen aan, die veelal in de vorstperiode plaatsvinden. 

Samen Slimmer Werken

Samen Slimmer Werken

VDV cleaning heeft een goedgekeurd ESF dossier Opleidingen in bedrijven 2017-2018. Wij zetten in op Veiligheid, Vertrouwen, Vakmanschap en Innovatie – op Samen Slimmer Werken. Samen Slimmer Werken is een intern project en een continu proces waarbij we van elkaar leren, kijken naar nieuwe ‘technische’ oplossingen en tegelijkertijd ook bewust worden van ons eigen gedrag en onze kundigheid. Voor dit project ontvangen wij financiële steun van het ESF Vlaanderen.

Samen Slimmer Werken subsidie ESF

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement