HOEVEEL BEN JE KWIJT BIJ EEN ONTSTOPPINGSDIENST?   

Het is erg vervelend als uw riool verstopt is. Door een riool verstopping kan het riool zijn afvoer niet meer kwijt. Hierdoor blijft er vaak afval hangen, waardoor de afvoer verstopt kan raken. De enige oplossing op dat moment is om uw riool te laten ontstoppen. Om het te laten ontstoppen, zit er een prijskaartje aan verbonden. In overleg kijken we naar de soort ontstopping en wordt er een prijsindicatie geven. Graag geven we meer informatie hoe dit bepaald kan worden. 

Hoe hoog zijn de ontstoppingsdienst prijzen? 

De kosten die de ontstoppingsdienst vraagt verschilt per bedrijf en per situatie. Dit komt omdat er verschillende soorten verstoppingen kunnen ontstaan. Elke ontstopping kan anders aangepakt worden. Daarbij is het ook nog eens zo wie er voor de ontstoppingsdienst prijzen opdraait. Wij leggen u uit hoe een opstoppingsdienst de kosten op bepaald.  

Hoe worden ontstoppingsdienst prijzen bepaald? 

Op basis van de grote worden de kosten voor riool ontstoppen bepaald. Daarnaast worden de kosten voor meestal bepaald door de volgende twee factoren: 

1. Het vaste tarief en arbeidsloon

Vaak wordt er voor de meest standaard werkzaamheden over het algemeen een standaardtarief voor een ontstoppingsdienst gerekend. Hier worden voorrijkosten ook bijberekend en vanaf een aantal kilometer ook een kilometervergoeding. 

2. De moeilijkheidsgraat  

Hoe ingewikkelder de verstopping, hoe hoger de prijs kan oplopen. Als het gaat om berekening met uurloon kan het verschillen, omdat het afhangt van hoelang de ontstoppingsdienst bezig is met de klus. Bij een vast tarief geldt dat voor moeilijke riool verstoppingen vaak hogere kosten worden gerekend. Ook is er vaak een starttarief van een uur, waar alle extra tijd op wordt berekend.  

24 uurs hulpdienst 

Het riool draait de hele dag door. Hierdoor kan het ook op elk moment van de dag gebreken gaan vertonen. Dit kunnen grote maar ook kleine gebreken zijn met vaak vervelende gevolgen die op ieder tijdstip kunnen ontstaan. Om deze reden is VDV Cleaning 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen in de week. We doen dit het hele jaar door, want het riool heeft geen rust!  

Wat kost riool ontstoppen?

Meer informatie aanvragen  

Toch is een exacte prijs lastig te zeggen, omdat het afhankelijk is van verschillende factoren zoals hierboven beschreven. Als u graag een indicatie wilt ontvangen van onze ontstoppingsdienst prijzen, neemt u dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten helpen u graag verder met het ontstoppen van het riool, een rioolinspectie of het reinigen van het riool.  

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement