HISTORIE VANDERVALK+DEGROOT

VDV cleaning is onderdeel van de Nederlandse groep Vandervalk+degroot. Deze organisatie heeft van begin af aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Een bedrijf van doeners: het gaat om ‘het doen van goede dingen en het goed blijven doen van de goede dingen.’ 

In 1962 begint Henk van der Valk met putten zuigen en rioleringen reinigen op een betrekkelijk eenvoudige manier. Het tijdperk van de putjesscheppers is net voorbij en de laatste tonnenleegwagens rijden nog door de straten van sommige steden. Het werk is zwaar en vies, maar dankzij technisch vernuft verbeteren al snel de werkprocessen en –technieken en daarmee de arbeidsomstandigheden.

Tijdlijn VDV Cleaning + De Groot

Innovatief en vooruitstrevend

Vanuit het specialisme van riool- en kolkenreiniging is een organisatie opgebouwd waar klanten terechtkunnen voor alle diensten in het brede spectrum van rioleringsbeheer. Van reiniging, inspectie en advies tot reparatie, renovatie en aanleg.

Innovatie was de afgelopen zestig jaar een waarborg voor de continuïteit van de bedrijven van vandervalk+degroot en dit blijft zo in de toekomst.

 

 

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement