Over VDV cleaning

Met een mix van ervaring en dynamiek is VDV cleaning specialist in onder meer rioolreiniging en -renovatie en is sinds 2004 actief op de Belgische markt. VDV cleaning is een dochter van de Nederlandse groep vandervalk+degroot waardoor het bedrijf kan terugvallen op de expertises van een onderneming met ruim vijftig jaar ervaring. Deze groep is sinds 1962 uitgegroeid tot marktleider op het gebied van reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken.

Eén van de unieke zaken van onze groep is dat ons materieel in eigen beheer wordt gebouwd en onderhouden door Grootvalk. Op deze manier kunnen wij praktijkgerichte bevindingen direct toepassen op de nieuwgebouwde voertuigen. 

VDV Cleaning

Vanaf de vestigingen in Lokeren en Houtalen bereiken we geheel België. Onze opdrachtgevers zijn: nutsmaatschapijen, provinciale en gemeentelijke overheden en het bedrijfsleven.

Kernwaarden

Samenwerken is een van de belangrijke waardes binnen onze organisatie. Het is een belangrijk onderdeel om te werken aan ons gezamenlijk doel; verder bouwen aan het succes en toekomst van dit bedrijf.

Onze werkwijze

Vakmensen VDV cleaning

Maatwerk voor uw riolering

Onze aanpak begint met een projectplan op maat dat past bij uw rioleringsonderhoudsvraag. Wij adviseren hoe u op de meest kostenefficiënte wijze uw rioolreinigings, -inspectie of -renovatieprobleem kunt oplossen. Daarbij rekening houdend met de vooraf gestelde doelen.

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Omdat we door heel België en Nederland vestigingen hebben, zijn we altijd dicht bij u in de buurt en kunnen we snel inspelen op iedere situatie. Dat is niet alleen prettig bij de reguliere werkzaamheden, maar zeker ook wanneer u met een calamiteit wordt geconfronteerd. Deskundig en betrouwbaar personeel in combinatie met innovatieve technologieën en goed en veilig materieel, zorgen ervoor dat u snel en efficiënt wordt geholpen. Dienstverlening in de volle breedte.

Duurzaamheid staat voorop

VDV cleaning zorgt dat restmaterialen zoals riool-, kolken- en gemalenslib evenals veegzand, zoveel mogelijk hergebruikt of gerecycled worden. Ook hierbij adviseren wij u in de keten van wettelijke afvoer en verzorgen eventueel de afvalregistratie met de benodigde afvalstroomnummers.

Kernwaarden vertrouwen veiligheid innovatie vakmanschap

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement