Ontstoppingsdienst nodig? 

Een ontstopping in uw riool of afvoer is erg onprettig. Er zijn verschillende oorzaken waarom u riool verstopt kan raken. Het bellen van een ontstoppingsdienst is in deze situatie zeer noodzakelijk. Met behulp van onze expertise, analyseren wij het mogelijke probleem. Het is namelijk noodzaak dat de ontstoppingsdienst de verstopping op een professionele wijze verwijdert. Het ontstoppen van een riool is voor VDV Cleaning geen enkel probleem. Wij zijn sinds 2005 actief op de Belgische markt en dus actief in het hele land. 

Ontstoppingsdienst voor particulieren en bedrijven 

Wij regelen zowel een rioolontstopping voor grotere bedrijven als voor particulieren. Omdat een riool 24 uur per dag werkt staan wij elke dag van de week voor u klaar. Heeft u problemen met uw riool, afvoer, wateroverlast of stankoverlast? Onze professionele monteurs van de ontstoppingsdienst lossen het probleem voor u op! 

Wacht niet te lang met een rioolontstopping! 

Het is noodzaak niet te lang te wachten met een verstopping in uw riool, afvoer of doucheput. Een verstopping kan namelijk al gauw leiden tot lekkages, overlast van nare geuren of waterschade. Uiteraard kunt u bij kleine ontstoppingen eerst zelf proberen het probleem te verhelpen. Gebruik een rubberen ontstopper 'de zogeheten plopper' om kleine ontstoppingen te verhelpen. Wil dit niet? Dan zit het probleem vaak dieper verstopt in de riolering. In dit geval kunt u per direct contact opnemen met onze ontstoppingsdienst VDV Cleaning.  

Wanneer moet ik een ontstoppingsdienst inschakelen? 

Als u merkt dat water in de wc, afvoer of doucheput niet lekker meer doorstroomt is het mogelijk dat een ontstopping gemakkelijk zelf te verhelpen is. Echter kan het ook voorkomen dat het probleem zich veel dieper in het riool afspeelt. In dit geval In het laatste geval kan dit liggen aan een ophoping van haren in het doucheputje, etensresten in de riolering van uw afvoer of een verstopping van wc-papier. Het inschakelen van onze ontstoppingsdienst is dan de beste optie. 

VDV Cleaning is de ontstoppingsdienst van België 

Met meer dan 15 jaar ervaring op de Belgische markt, kennen wij elke situatie wat betreft rioolontstopping. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Heeft u een andere vraag over onze diensten, zoals: 

Bekijk dan de pagina's en neem contact met ons op als u vragen heeft. 

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement