Rioolbeheer en rioolonderhoud door VDV Cleaning

Rioolbeheer en rioolonderhoud voor openbare ruimte

Denkt u er ook over na om al het beheer en onderhoud in de openbare ruimte of delen ervan uit te besteden aan een betrouwbare partner? Wilt u geen omkijken naar het beheer en onderhoud van uw complete bedrijfsterrein inclusief het rioolstelsel? Wilt u meer efficiency binnen vastgestelde beeld kwaliteitseisen en een hogere kwaliteit van het onderhoud? Dan is het uitbesteden van het rioolbeheer een goede optie en bent u bij ons aan het juiste adres.

VDV cleaning is specialist in onder meer gemeentelijke rioolreiniging en rioolrenovatie. Als Belgische dochter van de Nederlandse groep vandervalk+degroot kan het bedrijf terugvallen op de expertise van een onderneming met ruim vijftig jaar ervaring in de rioleringstechniek. Kwaliteit, innovatie en service zijn onze grootste troeven. Die kwaliteit levert VDV cleaning onder meer door het regelmatig lanceren van baanbrekende innovaties, zoals de Waterjet en de Thermliner waarmee aangetoond wordt dat onze activiteiten veel meer zijn dan putjesscheppen.

Dankzij onze riolering kunnen we gezond en veilig leven. Daarom is het zo belangrijk dat we ze inspecteren en reinigen. Natuurlijk kent iedereen onze wagens. En het werk lijkt allemaal zo simpel. Maar, u moest eens weten wat er ondergronds gebeurt, wanneer VDV cleaning aan het werk is. Bekijk onze animatievideo!

Efficiënt rioolbeheer

VDV cleaning is uw partner voor het beheer van uw riolering. Van onderzoek en advies tot rioolinspectie, rioolreiniging, rioolrenovatie en databeheer. De diensten van VDV cleaning staan 24 uur per dag, 7 dagen op 7 paraat. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen Slimmer Werken subsidie ESF

VDV Cleaning heeft een goedgekeurd ESF dossier Opleidingen in bedrijven 2017-2018. Wij zetten in op Veiligheid, Vertrouwen, Vakmanschap en Innovatie – op Samen Slimmer Werken.

Samen Slimmer Werken is een intern project en een continu proces waarbij we van elkaar leren, kijken naar nieuwe ‘technische’ oplossingen en tegelijkertijd ook bewust worden van ons eigen gedrag en onze kundigheid.

Voor dit project ontvangen wij financiële steun van het ESF Vlaanderen.

nieuws

18 maart 2020
Mededeling in verband met de maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus

Donderdag 12 maart jl. heeft de Belgische overheid maatregelen aangekondigd om de verspreiding van COVID-19 (Coronavirus) te beperken.
VDV cleaning stelt de hoogste prioriteit voor de veiligheid en gezondheid van haar klanten, leveranciers en medewerkers.
Wij proberen met de nodige maatregelen het risico op besmetting te beperken en willen tevens door adequate acties de continuïteit van onze bedrijfsvoering waarborgen om u zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn.
Op onze diverse regiovestigingen hebben we teams samengesteld om samen met onze afdeling KMA de ontwikkelingen op dit gebied in de gaten te houden en waar nodig verdere actie te ondernemen.
Bij ontwikkelingen die van invloed zijn op onze dienstverlening informeren wij u.
Heeft u vragen, neem dan contact op met onze projectleiders en/of planners van uw regionale vestiging of via ons hoofdkantoor in Lokeren.

21 maart 2018
VDV cleaning aanwezig op Vlario dag

Op dinsdag 27 maart 2018 staat VDV cleaning met een stand op de Vlariodag in Antwerpen. Dit is hét trefpunt waar relaties in de rioleringsbranche elkaar kunnen ontmoeten. 

27 december 2017
Nieuwe inspectiebus voor VDV cleaning

Vorige week heeft VDV cleaning een nieuwe inspectiebus in gebruik genomen. De wagen heeft twee camera’s van het merk Ibak aan boord die riolen van 100 tot 1000 mm kunnen inspecteren.

>> Lees meer

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

 

 

 

Specialist in duurzaam management op het gebied van

RIOLERINGSBEHEER

Informatie aanvragen

of ontdek ons hier
Van der Valk & de Groot


 

REINIGINGINSPECTIERENOVATIEINNOVATIE
Reiniging VDV cleaningInspectie VDV cleaningRenovatie VDV cleaningInnovatie VDV cleaning

 

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement
VDV Cleaning