Rioolbeheer en rioolonderhoud door VDV Cleaning

Rioolbeheer en rioolonderhoud voor openbare ruimte

Denkt u er ook over na om al het beheer en onderhoud in de openbare ruimte of delen ervan uit te besteden aan een betrouwbare partner? Wilt u geen omkijken naar het beheer en onderhoud van uw complete bedrijfsterrein inclusief het rioolstelsel? Wilt u meer efficiency binnen vastgestelde beeld kwaliteitseisen en een hogere kwaliteit van het onderhoud? Dan is het uitbesteden van het rioolbeheer een goede optie en bent u bij ons aan het juiste adres.

VDV cleaning is specialist in onder meer gemeentelijke rioolreiniging en rioolrenovatie. Als Belgische dochter van de Nederlandse groep vandervalk+degroot kan het bedrijf terugvallen op de expertise van een onderneming met ruim vijftig jaar ervaring in de rioleringstechniek. Kwaliteit, innovatie en service zijn onze grootste troeven. Die kwaliteit levert VDV cleaning onder meer door het regelmatig lanceren van baanbrekende innovaties, zoals de Waterjet en de Thermliner waarmee aangetoond wordt dat onze activiteiten veel meer zijn dan putjesscheppen.

Dankzij onze riolering kunnen we gezond en veilig leven. Daarom is het zo belangrijk dat we ze inspecteren en reinigen. Natuurlijk kent iedereen onze wagens. En het werk lijkt allemaal zo simpel. Maar, u moest eens weten wat er ondergronds gebeurt, wanneer VDV cleaning aan het werk is. Bekijk onze animatievideo!

Efficiënt rioolbeheer

VDV cleaning is uw partner voor het beheer van uw riolering. Van onderzoek en advies tot rioolinspectie, rioolreiniging, rioolrenovatie en databeheer. De diensten van VDV cleaning staan 24 uur per dag, 7 dagen op 7 paraat. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

nieuws

2 november 2017
VDV cleaning inspecteert met drie voertuigen in Antwerpse rioleringen

In opdracht van Waterlink duikt VDV cleaning met kleine camera's de Antwerpse rioleringen in. Jurgen Daelewijn legt in een interview voor Atv uit hoe het werkt.

>> Lees meer

18 oktober 2017
Innovatie, techniek en veiligheid bij reiniging kolken en riolering​

VDV cleaning voert de kolken-, rioleringsreiniging en inspectie van de toekomst uit. Onze werkwijze stoelt op drie pijlers: Innovatie dankzij online communicatie,

>> Lees meer

16 oktober 2017
Nieuwe website

Met gepaste trots presenteren wij u onze vernieuwde website www.vdvcleaning.be. De website is in een moderner jasje gestoken qua vormgeving.

>> Lees meer

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging Nederland Verenigd Koninkrijk België Vandervalk + degroot
Nederland Verenigd Koninkrijk België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

 

 

 

Specialist in duurzaam management op het gebied van

RIOLERINGSBEHEER

Informatie aanvragen

of ontdek ons hier
Van der Valk & de Groot


 

REINIGING INSPECTIE RENOVATIE INNOVATIE
Reiniging VDV cleaning Inspectie VDV cleaning Renovatie VDV cleaning Innovatie VDV cleaning

 

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

images Frans
NL FR
VDV Cleaning