RIOOLRENOVATIE 

Heeft u een beschadiging in een riool of leiding? Dat hoeft niet meer zomaar vervangen te worden. Door de technische ontwikkelingen van de afgelopen jaren kan een beschadiging vaak gerenoveerd worden, waar eerder complete vervanging nodig was. VDV Cleaning is uw betrouwbare partner die renovatie voor ieder type riool werkelijk maakt. 

Voordelen van rioolrenovatie door VDV Cleaning 

Wanneer u denkt aan het renoveren van een riool of leiding verwacht je een ingewikkelde en uitgebreide klus. Als specialist in het vakgebied met meer dan 50 jaar ervaring is een rioolrenovatie voor ons een eenvoudige opgave en brengt dit veel voordelen met zich mee: 

Ten eerste kan een rioolrenovatie plaats vinden zonder onnodige overlast en hinder bij omwonenden. Omdat complete vervanging niet meer nodig is, is rioolrenovatie ook kostenbesparend. Dit komt mede omdat rioolrenovatie veel sneller kan plaatsvinden. Een laatste voordeel is dat bij rioolrenovatie een beperkte stankoverlast meebrengt. 

Rioolrenovatie op maat 

Tijdens inspecties blijkt vaak dat de strengen van een riool of leiding wel de goede afmeting en ligging hebben, maar dat de waterdichtheid, de stabiliteit of de afstroming niet helemaal goed is. Wij bieden u een oplossing op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het re-linen van strengen. Bij deze rioolrenovatie worden de leidingen schoongemaakt en wordt er in de buis een polyester laagje aangebracht. Dit kan bij allerlei soorten buizen.  

Andere opties zijn het uitvoeren van deelreparaties waaronder de Quick-Lock renovatiemanchet en putrenovaties. Daarnaast kunnen we ook onze waterjet inzetten, deze maakten we in eigen beheer. De waterjet kan door middel van water en enorm veel kracht in het riool snijden. Dit is een goede manier om rioolrenovatie uit te voeren. 

Ieder rioolstelsel vraagt om een andere methode voor rioolrenovatie. Wij kunnen uw rioolrenovatieproject van het begin tot eind verzorgen. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek en geven u advies op maat. 

VDV cleaning rioolrenovatie

Methoden van rioolrenovatie bij VDV Cleaning 

Bij VDV Cleaning hebben we verschillende mogelijkheden en methoden om het riool te renoveren. Een aantal hebben we hierboven al opgenoemd. Alle methoden die wij gebruiken bij rioolreiniging zijn:  

Rioolrenovatie snel uit laten voeren door specialisten

Wilt u het riool direct rioolrenovatie laten toepassen door onze specialisten? VDV cleaning komt snel bij u langs om u te helpen. Maak een afspraak via het formulier of neem direct contact op. Bij VDV cleaning bent u op de juiste plek voor riool renovatie! Wij werken veilig, betrouwbaar en hebben echt vakmanschap.  

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement