ONDERZOEK EN ADVIES

Bij VDV cleaning combineren we kennis van zaken met innovatieve oplossingen. In de loop der jaren hebben wij veel reinigingsproblemen aangepakt. Expertise, waardoor wij u advies op maat kunnen bieden.

Inspectie databank

Inventarisatie

Bij het aanmaken van een inspectiedatabank bepalen we in overleg met u welke inspectiegegevens we implementeren. Hierin zijn bijna geen beperkingen. Zo kunnen we analoge inspecties digitaliseren en de bij de uitvoering gebruikte tekeningen inscannen.

Harde schijf

De selectie van het type externe harde schijf is afhankelijk van de hoeveelheid inspectiegegevens die u terug wilt kunnen kijken. De mappenstructuur op de harde schijf is inzichtelijk zodat u eenvoudig de inspectiegegevens kunt vinden.

We bewaren van uitgeleverde harde schijven ook een back-up. Als de harde schijf namelijk kwijtraakt of stuk gaat, gaan niet alle gegevens verloren.

Lite-menu

Op de externe harde schijf staat een overzicht in Excel van de vastgelegde strenggegevens (straatnaam, startput, eindput, diameter, materiaalsoort, e.d.). Doordat u op al deze strenggegevens een zoekopdracht kunt geven, kunt u elke streng makkelijk vinden. U bent dan nog slechts enkele muisklikken verwijderd van het beeldmateriaal en de overige inspectiegegevens. In het overzicht kunt u ook fouten in de ingevoerde inspectiegegevens corrigeren zodat verkeerde gegevens niet blijven terugkeren.

Voordelen

Nieuwste versie Lite-menu

De nieuwste Lite-menu versie is gelanceerd. Deze nieuwe versie kunt u gebruiken met de Windows besturingssystemen (tot en met Windows 8) en Excel (2000, 2003, 2007 en 2010). Daarnaast is de viewer uitgebreid en kunt u direct vanuit het zoekmenu PDF rapportages en videobestanden opstarten. Tijdens het bijwerken van de inspectiedatabank voorzien wij iedere harde schijf van de nieuwste versie. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement