12VIEW

U wilt de inspectiegegevens nauwkeurig bijhouden, daarvoor is er 12view. Een programma voor alle beheerders van rioolsystemen. Niet alleen voor beheerders van grote gemeentelijke stelsels, maar ook voor beheerders van private terreinen met een 'klein' rioolstelsel. Door de gebruiksvriendelijke opzet van het programma kunt u inspectiegegevens na controle, en indien noodzakelijk verbetering, zonder problemen opvragen.

Eenvoudig selecteren

Het programma 12view is GIS-georiënteerd. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om grafische selecties te maken over de ingelezen inspectiegegevens. Alle gebruikelijke ondergronden (TeleAtlas, GBKN of luchtfoto's) kunnen uiteraard gebruikt worden om de gegevens op te projecteren. 12view bevat ook selectiemogelijkheden op basis van stamgegevens of toestandsaspecten.

Koppeling met beeld

De detailgegevens van een geselecteerde streng kunt u op twee manieren bekijken: als grafiek of in de ondergrond. De beschrijving van de toestandsaspecten, foto's en het video- of Panoramobeeld zijn allemaal beschikbaar. Als er tijdens de inspectie ook een hellingshoekmeting is uitgevoerd, dan kunt u deze gegevens in een grafiek bekijken.

Samenstellen rapportages

Met 12view kunt u eenvoudig van iedere gemaakte selectie een papieren rapportage samenstellen.

U kunt ervoor kiezen het beheer van de database zelf uit te voeren of het im- of exporteren van de gegevens over te laten aan één van onze specialisten. 

 

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement