RIOOLINSPECTIE

Heeft u terugkerende problemen met uw riolering? Dit is natuurlijk zeer vervelend. Bij een goedwerkende riolering denk u natuurlijk niet aan onderhoud, maar weet u wel in welke staat uw rioolleidingen eigenlijk zijn?

Inspecteren van het riool

Wilt u weten in welke staat uw riool is? Riolen en ondergrondse leidingen vragen om periodiek onderhoud. In sommige gevallen is een globale rioolinspectie of leidinginspectie door het maken van een putfoto of -video voldoende. Is dat niet zo, dan doen wij uitgebreider onderzoek. Met onder andere tv-robots en videocamera’s komen we in alle plekken van het riool en inspecteren we de kwaliteit van riolen. Met behulp van deze resultaten, geven wij u advies. Onze panoramo camera kan in buizen met een doorsnede van slechts 250 mm t/m 1250 mm.

Diepteligging bepalen

Ook de diepteligging van de leidingstelsels kan bepaald worden door middel van verhangmeting en de omvang van schadebeelden door middel van voegwijdtemeting. U krijgt de bovengronds opgenomen beelden van de inspectie samen met een viewer op CD, DVD of externe harddiskschijf. Op die manier krijgt u zelf een duidelijk beeld van de inspectie van het riool en eventuele problemen die opgelost kunnen worden.

Inspectie

Inspecteren op verschillende manieren:

Bent u benieuwd naar de verschillende manieren van inspecteren? Wij hebben verschillende geavanceerde manieren om uw riool zo snel mogelijk te inspecteren en het probleem te constateren. Hierbij kunt u denken aan rioolinspectie met camera om zo problemen in het riool makkelijk in beeld te brengen. Bekijk direct welke inspectiemanieren onze specialisten gebruiken:

Uw riool direct laten inspecteren

Uw leidingen laten inspecteren door de specialisten van VDV cleaning? Onze specialisten geven u graag advies en helpen u verder met problemen in het riool door middel van een professionele rioolinspectie. Vul het formulier in of neem direct contact met ons op.

 

 

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement