SPECIALE REINIGING

Ieder riool is anders en vraagt om een andere manier van aanpak als het gaat om reiniging, inspectie of renovatie. Sommige projecten vragen vanwege omstandigheden echt om speciale reiniging. Een voorbeeld daarvan is het project in de Antwerpse ruien. Dat is al een complex project op zich, maar het complete riool ligt onder de Antwerpse binnenstad dat bestaat uit kleine straatjes en veel (tram)verkeer. Dat maakt het werk bijzonder, maar ook lastiger. Het materieel dat wij beschikbaar hebben en onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat wij ons werk op ons best kunnen uitvoeren.

Jumbo-combinaties en overig materieel

Voor het reinigen van riolen met een grote diameter hebben wij speciaal materieel: de jumbo-combinatie. Ongeacht de ligging en diameter van het riool kan dit voertuig stamriolen, overkluisde gewelven en duikers, zowel in de bebouwde kom als in de buitengebieden, goed reinigen. De jumbo-combinatie zetten we ook samen met boorinstallaties in om bijvoorbeeld wortelschermen te verwijderen.

Reinigen ongeacht ligging en diameter

Of het nu om een klus gaat op grote diepte, vanaf heuvels, onder aan snelwegen of midden in de weilanden: VDV cleaning gaat de klus aan. Onze werkvoorbereiders kijken op welke efficiënte en kosteneffectieve manier gereinigd moet worden. 

Wil u meer weten over de mogelijkheden voor uw reinigingsvraagstuk? Vul dan het contactformulier in of bel naar onze specialisten.

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement