RIOOLREINIGING

Ieder rioolstelsel vraagt om een eigen manier van reinigen. Voor rioleringen met kleine diameters zijn bijvoorbeeld andere rioolreinigingsmethoden nodig dan voor riolen met grote diameters. VDV cleaning heeft voor de rioolreiniging veel verschillende reinigingsvoertuigen en toebehoren in huis. Van de standaard combinatie van een hogedrukwagen en een vacuümwagen voor de grote diameter, tot de combi-wagens en de recyclage combi-wagens voor de reiniging van geringe diameters over een beperkt aantal strengen. Ice-piggen, reinigen met schaafijs, behoort ook tot de mogelijkheden.

Combiwagens

Gemalen, pompputten, septictanks en kleine riolen liggen niet altijd op plaatsen waar ruimte genoeg is voor twee voertuigen. Met onze zelf ontwikkelde en gebouwde combiwagens kunnen wij wel op die plaatsen komen voor rioolreiniging.

Recyclage combi

In maart van 2016 namen we de eerste Recycle combi in gebruik, ook deze bouwden we zelf. Een team van 3D engineers en monteurs heeft het reinigingsvoertuig gebouwd en opgeleverd. Het voertuig is voorzien van een ergonomische uitzwenkarm en afstandsbediening.

De inzet van een recycle combi heeft een aantal belangrijke voordelen:

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging Nederland België Vandervalk + degroot
Nederland België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

images Frans
NL FR
Privacy Statement