Riool ontstoppen door VDV cleaning

Op een verstopping in uw riool of afvoer zit u zeker niet te wachten. Wij van VDV cleaning begrijpen dat uw riool ontstoppen in dit geval zo snel mogelijk geregeld moet worden, zodat u weer gebruik kan maken van alle faciliteiten waar u water voor nodig heeft. Een verstopping wordt veroorzaakt doordat het riool zijn afval niet meer kwijt kan, waardoor dit onder of wellicht vlak bij uw huis blijft haken. Het gevolg hiervan is dat uw complete afvoer verstopt raakt. Verstopping kan zorgen voor nare geurtjes of zelfs wateroverlast, wat op den duur weer zorgt voor andere gebreken. Neem zo snel mogelijk contact met ons om uw riool te laten ontstoppen, zodat u snel weer zorgeloos kunt genieten van alle faciliteiten.  

Riool ontstoppen? Wij zijn 24/7 per dag voor u bereikbaar! 

Wij staan voor u klaar! 24 uur per dag en 7 dagen in de week. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden met het ontstoppen van uw riool en dat beseffen we maar al te goed. Het riool werkt niet van 9 tot 5, maar de hele dag door. Hierdoor kunnen er op elk moment van de dag problemen ontstaan in het riool. De gebreken kunnen klein en groot zijn, maar vaak wel met vervelende gevolgen. Het laten ontstoppen is hierdoor vaak onvermijdelijk. Zijn er problemen opgedoken met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Of hebt u last van wateroverlast of stankoverlast? Vervelend! Onze monteurs ontstoppen uw riool zo snel mogelijk en lossen het voor u op. 

Duurzaam uw riool ontstoppen vinden wij belangrijk 

Voor een rioolontstopping zijn verschillende materialen nodig. Wij doen ontstoppen uw riool met ons eigen materiaal. Hierdoor kunnen wij gelijk praktijkgerichte bevindingen met onze nieuwgebouwde wagens en machines toepassen. Ook houden wij rekening met de CO2-uitstoot en proberen deze zo laag mogelijk te houden. Daarnaast proberen we onnodig verkeer te verminderen en gebruiken wij zo min mogelijk onnodige liters water. Het gebruik van een machine voor het verstopte riool zorgt ervoor dat het een recyclebaar proces wordt. Het water wordt gebruikt uit het opgezogen slib. Het fijne is ook nog eens dat wij inzetbaar zijn op plaatsen waar geen oppervlaktewater gebruikt mag worden, waardoor wij u alsnog kunnen helpen.  

Hoe ontstaat een rioolverstopping? 

Rioolverstoppingen zijn vandaag de dag een grote boosdoener bij woonhuizen. Het gevolg is dat velen van ons te maken krijgen met een verstopt riool. Wij van VDV cleaning merken dat niet iedereen alleen wc-papier en ontlasting doorspoelt, maar ook vaste stoffen. Hierdoor kan er snel een ontstopping ontstaan in het riool. Vaak komen verstoppingen door de volgende vaste stoffen: 

Wees alert dat u alleen ontlasting en wc-papier doorspoelt en niet andere onnodige vaste stoffen. Op die manier voorkomt u gemakkelijk dat uw riool op de lange termijn verstopt raakt. 

Wij staan voor u klaar! 

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen graag. Onze specialisten staan voor u klaar! 

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement