RIOOLONTSTOPPING EN RIOOLREPARATIES

Een verstopping in het riool of in uw afvoer is erg vervelend. Het riool kan zijn afval niet meer kwijt, waardoor dit onder of vlakbij uw huis blijft hangen. Hierdoor raakt uiteindelijk de complete afvoer verstopt. Het is dan nodig om de riolering te ontstoppen.  

24-uurs hulpdienst ontstoppen 

Het riool werkt niet van negen tot vijf. Op ieder moment van de dag kan het gebreken vertonen, soms klein, soms groot maar vaak met vervelende gevolgen. Daarom is VDV cleaning 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week, het hele jaar door. Heeft u problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wateroverlast? Stankoverlast? Onze monteurs ontstoppen uw riool en lossen het snel en goed voor u op.  

Hoe kan het dat uw riool ontstopt moet worden?  

Rioolverstopping komt vaak voor bij woonhuizen. Veel mensen moeten dus wel een keer een bedrijf inschakelen om het riool te ontstoppen. Vaak komen verstoppingen door vaste stoffen. Deze worden door ons doorgespoeld. Bij vaste stoffen kunt u denken aan bijvoorbeeld babydoekjes, plastic of te veel wc papier in één keer. Andere oorzaken kunnen vet en olie zijn. Dit kan niet in het riool geloosd worden. Bij riool ontstopping zien we vaak dat vet een boosdoener is.  

Rioolreparatie 

We doen niet alleen aan rioolontstopping maar ook aan rioolreparatie. VDV cleaning kan uw riool in en rondom uw vestiging of huis repareren en vernieuwen. Dit is vaak nodig als het riool verzakt is of als er wortels door het riool groeien. Ook bij hele oude rioleringen is een vernieuwing aan te raden, om eventuele (toekomstige) problemen te voorkomen. Voor reparatie van de riolering zijn meerdere mogelijkheden. We kunnen het defecte deel van de riolering vervangen door PVC materiaal. 

Dus bent u opzoek naar een bedrijf dat snel en vakkundig u riolering ontstopt? Neem dan snel contact met ons op!  

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement