Riool ontstoppen door VDV Cleaning

Een verstopping in uw riool of afvoer is erg vervelend. Wij van VDV cleaning begrijpen dat uw riool ontstoppen in dit geval zo snel mogelijk geregeld moet worden, zodat u weer gebruik kan maken van alle faciliteiten waar u water voor nodig heeft. Bij een verstopping kan het riool zijn afval niet meer kwijt, waardoor dit onder of vlakbij uw huis blijft hangen. Hierdoor raakt uiteindelijk de complete afvoer verstopt. Dit levert nare geurtjes of wateroverlast op. Het is dan nodig om de riolering te ontstoppen, zodat u weer zorgeloos kunt afwassen of het toilet bezoeken.

Riool ontstoppen? Wij zijn 24/7 per dag voor u bereikbaar!

VDV cleaning staat 24/7 en elke dag in de week voor u paraat. Wij realiseren dat wij u zo snel mogelijk moeten helpen met het ontstoppen van het riool als u daar problemen mee heeft. Het riool werkt niet van negen tot vijf. Op ieder moment van de dag kan het gebreken vertonen; soms klein, soms groot, maar vaak met vervelende gevolgen. Het ontstoppen van het riool is de enige oplossing. Daarom is VDV cleaning 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week, het hele jaar door. Heeft u problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wateroverlast? Stankoverlast? Onze monteurs ontstoppen uw riool en lossen het snel en goed voor u op.

Duurzaam uw riool ontstoppen vinden wij belangrijk

Riool ontstopping doet VDV cleaning met zijn eigen materiaal. Wij kunnen dan gelijk praktijkgerichte bevindingen met onze nieuwgebouwde wagens en machines toepassen. Bij het ontstoppen van het riool houden wij rekening met de CO2-uitstoot. Wij proberen onnodig verkeer te voorkomen en gebruiken geen onnodige liters water. Bovendien hebben wij een machine die het ontstoppen van uw riool een recyclebaar proces maakt. Wij gebruiken het water uit het opgezogen slib. Verder zijn wij ook inzetbaar op plaatsen waar geen oppervlaktewater afgenomen mag worden.

Hoe ontstaat een rioolontstopping?

Rioolverstopping komt vaak voor bij woonhuizen. Veel mensen moeten dus wel een keer een bedrijf inschakelen om het riool te ontstoppen. Vaak komen verstoppingen door de volgende vaste stoffen:

Wij merken dat niet iedereen alleen wc-papier en hun ontlasting meeneemt bij het doortrekken. Hierdoor kunnen er ontstoppingen in het riool ontstaan. Wij merken dat vooral vet een grote boosdoener is.

Rioolreparatie

We doen niet alleen aan rioolontstopping, maar ook aan rioolreparatie. VDV cleaning kan uw riool in en rondom uw vestiging of huis repareren en vernieuwen. Dit is vaak nodig als het riool verzakt is of als er wortels door het riool groeien. Ook bij hele oude rioleringen is een vernieuwing aan te raden, om eventuele (toekomstige) problemen te voorkomen. Voor rioolreparatie zijn meerdere mogelijkheden. We kunnen het defecte deel van de riolering vervangen door PVC materiaal.  

Dus bent u op zoek naar een bedrijf dat snel en vakkundig u riolering ontstopt? Neem dan snel contact met ons op!

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement