KOLKENREINIGING

Een kolk zorgt ervoor dat (regen)water naar het riool stroomt. U ziet kolken op de straat, in het trottoir of in een goot op de weg. Zo'n kolk heeft regelmatig reiniging nodig om een goede afwatering te garanderen. Een vervuilde of verstopte straatkolk is een vervelend probleem. Bij VDV cleaning bent u voor kolkenreiniging aan het juiste adres. Onze moderne, milieuverantwoorde kolkenzuigers zijn voorzien van GPS en zorgen voor een goed resultaat met een gunstige prijs. Voor kleine kolken die niet bereikbaar zijn voor een normale kolkenzuiger hebben wij een ‘mini-kolkenzuiger’.

kolk  mini kolkenzuiger

Kolken reinigen? Wij hebben altijd een vestiging bij u in de buurt!

Doordat wij door heel België en Nederland vestigingen hebben, zijn wij altijd dicht bij u in de buurt en kunnen we snel reageren op de verstopping of vervuiling van de straatkolken. Ons deskundig en betrouwbaar personeel in combinatie met ons eigen materiaal leidt tot een snelle en effectieve oplossing. Kortom, wij staan altijd voor u klaar!

Kolkenreiniging met GPS

Voor kolken reinigen beschikt VDV cleaning over specialistisch materieel dat bediend wordt door onze vakmensen. VDV cleaning reinigt de straatkolken door de arm van een kolkenzuiger uit te rusten met een GPS-ontvanger. De positie van de kolk wordt hierdoor zeer nauwkeurig vastgesteld evenals de datum en het tijdstip van reiniging. Hierdoor kunnen wij zeer effectief en efficiënt kolken reinigen.

VDV cleaning heeft in eigen beheer een toepassing ontwikkeld, die met behulp van een mobiele pc en speciaal ontwikkelde software de vastgestelde positie van de kolk, alsook de gegevens over eventuele gebreken registreert. Op deze manier kan zonder tijdverlies gelijktijdig gereinigd en geïnventariseerd worden.

Tijdens het kolken reinigen houden wij alle waarnemingen in het RibX bestand bij. Behalve bovenstaande opties kunnen wij extra opties toevoegen, als u dat wilt. U kunt dan denken aan het merk van de kolk, soort deksel van de kolk etc.

kolken ribx stamdata

Bovenstaand ziet u hoe de gegevens van het kolken reinigen in RibX worden aangegeven.

kolken ribx waarnemingen

Tijdens het reinigen houden wij alle waarnemingen in het RibX bestand bij. Behalve bovenstaande opties kunnen wij extra opties toevoegen, als u dat wilt. U kunt dan denken aan het merk van de kolk, soort deksel van de kolk etc.

Kolken reinigen op een duurzame manier

VDV cleaning zorgt ervoor dat restmaterialen van het kolkenslib zoveel mogelijk wordt hergebruikt of gerecycled. Bovendien is ons materiaal zeer milieuverantwoord. VDV cleaning begint altijd met een plan van aanpak. Wij adviseren u hoe wij op de meest kostenefficiënte wijze uw kolken kunnen reinigen, daarbij rekening houdend met de vooraf gestelde doelen.

Rapportage

Wilt u alle verzamelde gegevens aan het einde van het project terugzien? Wij maken een rapportage met het aantal kolken en gebreken per straat, zodat u een mooi overzicht heeft. Wilt u meer weten over kolkenreiniging? Neem dan contact met ons op.

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement