KOLKENREINIGING

Een kolk zorgt ervoor dat (regen)water naar het riool stroomt. U ziet ze op de straat, in het trottoir of in een goot op de weg. Zo'n kolk heeft regelmatig reiniging nodig en daarvoor bent u bij VDV cleaning aan het juiste adres. Onze moderne, milieuverantwoorde kolkenzuigers zijn voorzien van GPS en zorgen voor een goed resultaat met een gunstige prijs. Voor kleine kolken die niet bereikbaar zijn voor een normale kolkenzuiger hebben wij een ‘mini-kolkenzuiger’. Wilt u meer weten over kolkenreiniging? Neem dan contact met ons op.

kolk  mini kolkenzuiger

Kolkenreiniging met GPS

Door de arm van een kolkenzuiger uit te rusten met een GPS-ontvanger kan de positie van de kolk zeer nauwkeurig worden vastgesteld evenals de datum en het tijdstip van reiniging.

VDV cleaning heeft in eigen beheer een toepassing ontwikkeld, die met behulp van een mobiele pc en speciaal ontwikkelde software de vastgestelde positie van de kolk, alsook de gegevens over eventuele gebreken registreert. Op deze manier kan zonder tijdverlies gelijktijdig gereinigd en geïnventariseerd worden. 

kolken ribx stamdata

Bovenstaand ziet u hoe de gegevens van het kolken reinigen in RibX worden aangegeven.

kolken ribx waarnemingen

Tijdens het reinigen houden wij alle waarnemingen in het RibX bestand bij. Behalve bovenstaande opties kunnen wij extra opties toevoegen, als u dat wilt. U kunt dan denken aan het merk van de kolk, soort deksel van de kolk etc.

Rapportage

Wilt u alle verzamelde gegevens aan het einde van het project terugzien? Wij maken een rapportage met het aantal kolken en gebreken per straat. 

 

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement