ICE-PIGGEN: REINIGEN MET SCHAAFIJS

Ice-piggen is een simpele maar erg effectieve manier voor het reinigen van drukriolering. Deze gepatenteerde methode waarbij we reinigen met behulp van schaafijs bewees zich al in het drinkwater leidingnet en werkt ook goed in afvalwater persleidingen.

Hoe werkt het Ice-piggen?

Bij het reinigen van een riolering door middel van Ice-piggen, wordt er gebruik gemaakt van schaafijs dat ervoor zorgt dat vastzitten vuil wordt verwijderd. 

Het schaafijs brengen we in de leiding. Waterdruk zorgt ervoor dat het door de leiding glijdt. Een lichte tegendruk zorgt ervoor dat de ice-pig 'ijs' blijft tot het punt waar het nodig is. Het ijs heeft een schrapende en snijdende werking waardoor het vastzittend vuil wordt verwijderd. Zo ontstaat er een effectieve manier om het riool te reinigen en verstoppingen te voorkomen. 

Ice-piggen Ice-piggen

De voordelen van Ice-piggen

De effectieve manier die Ice-piggen heeft op het reinigen dan riolering kent een aantal voordelen. Het werken met een ice-pig brengt geen risico's met zich mee, omdat deze niet vast kan komen te zitten in een groot reinigend oppervlak. Met de lage temperatuur van de ice-pig van ca. -1,5 celcius wordt ervoor gezorgd dat vet in de riolering gaat stollen. Dit maakt het verwijderen van vet eenvoudig zodat verstopping minder snel zal optreden.

Ice-piggen laten uitvoeren door VDV Cleaning

Wilt u onze specialisten inschakelen die uw riool of andere vastzittende leidingen reinigen door middel van Ice-piggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat onze specialisten u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement