RIoleringsBEHEER EN INNOVEREN ZIT IN ONS DNA

Rioleringen onderhouden

Perfect functionerende rioleringen zijn belangrijk voor de volksgezondheid en het milieu. U zult begrijpen waarom. Het is dus ook belangrijk dat ze goed worden onderhouden. Dat is het werk van de vandervalk+degroot-groep, waar VDV cleaning onderdeel van is. 

Onze aanpak is in alle opzichten onderscheidend. Ofwel, in hóe we het doen, in wát we doen en in wáár we het doen. Zo zijn we vanuit 14 vestigingen met ruim 300 personeelsleden werkzaam in héél België en Nederland. En u kunt ons inschakelen voor nagenoeg alle denkbare werkzaamheden op het gebied van zogenoemde natte infrastructurele werken. Het reinigen, inspecteren, renoveren en het complete beheer en onderhoud van riolen vormt uiteraard een belangrijk deel van onze dagelijkse bezigheden, maar we doen nog veel meer.

Diensten:

Reiniging

Reiniging

Inspectie

Inspectie

Renovatie

Renovatie

Innovatie

Innovatie

 

Wat onze werkwijze betreft, onze hoge kwaliteit is gestoeld op twee belangrijke pijlers: mensen én techniek. Alle personeelsleden volgen geregeld vormingen in de eigen opleidingsschool met erkende opleidingen op gebieden als veiligheid en techniek. Onze mensen zijn gecertificeerde specialisten en kunnen u bijstaan bij elk rioolreinigingsprobleem. Ze worden daarbij ondersteund door ongeëvenaarde technieken, zoals ultramoderne uitgeruste voertuigen, hightech camera-robots, hoge precisie-meetsystemen, krachtige laserapparatuur etc. etc. 

Het innoveren is bij de VDV cleaning verankerd in het DNA. Veel materieel wordt dan ook in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Gebaseerd op meer dan een halve eeuw kennis en ervaring van de vandervalk+degroot groep, en bedacht om zelfs de meest ingewikkelde klus goed én veilig te kunnen klaren. Met VDV cleaning haalt u een partner in huis die van riolen een serieuze zaak maakt.

De diensten van VDV cleaning staan 24 uur per dag, 7 dagen op 7 paraat. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of bel 09 367 83 80.

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

google translate

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement